Kenya – invester i bæredygtighed

Med fokus rettet mod investerings og samarbejds muligheder indenfor grøn omstilling, besøger vi udvalgte virksomheder på forskellige lokationer i Kenya.

Hele det Østafrikanske kontinent står på tærsklen til en eksplosiv grøn omstilling – hvilket både byder på interessante udfordringer og muligheder.

Der skrives næsten dagligt om bæredygtighed, e-mobilitet , off-grid løsninger og energi-udfordringer i de kenyanske medier, samtidig med at det danske udenrigsministerium under topmødet Africa Climate Summit i Nairobi, annoncerer et nyt milliardbidrag til grøn klimafond. Udenrigsministeriet bekræfter i argumentationen det enorme potentiale for grøn omstilling i Afrika.

Off-grid solar system

Under vore mange rejser til Afrika og i særdeleshed til Kenya, har vi opbygget viden og netværk som vi nu tilbyder danske investorer og virksomheder at gøre brug af.

Derfor har vi i samarbejde med Livingstone Safari arrangeret studieturen “Kenya – bæredygtighed” – hvor vi bydes indenfor hos nogle af de førende e-mobilitets virksomheder i Kenya.

Via såvel Diamond Trust Bank som Den Danske Ambassade i Kenya, modtager vi desuden informationer om hvordan det er at drive forretning i Kenya, samt hvordan man kommer igang.

Al begyndelse er svær, også i Kenya. Over en kop 100% bæredygtig kaffe ved lille landevejs café med imponerende udsigt over Rift Valley, får vi en god snak med et par vedholdende og ambitiøse iværksættere. De kan fortælle om hvilke udfordringer de kæmper med og hvad det betyder for dem og deres virksomhed når noget lykkes.

Som nævnt er vores umiddelbare målgruppe danske investorer og virksomheder med interesse for grøn omstilling, men alle er velkomne.

Kenyas regering under Præsident Rutos ledelse, har stor fokus på at bakke op om e-mobilitet – klik på billedet herunder og oplev Rutos tale ved åbning af en af de virksomheder vi besøger, nemlig Roam Park.

Vi kommer naturligvis også ud på den fantastiske savanne, hvor vi en af dagene bor på Emboo River camp, der netop har vundet Impact Awards 2023 prisen som “Hotel of the year”. Klik på billedet herunder og lad Emboo River præsentere sig selv

Rejsen arrangeres efter behov og indhold tilpasses deltagernes ønsker.


email: mail@livingstone.dk
Telefon: 3316 1916

Her er lidt fakta om Kenya